Βιογραφικό: Γεώργιος Αναγνώστου

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Γεώργιος Αναγνώστου

Γεννήθηκε 19/05/1961 και αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 1989.

 

Γεώργιος Αναγνώστου

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της αιματολογίας στην Ιατρική σχολή Αθηνών – Γενικό νοσοκομείο Αθηνών (ΛΑΙΚΟ) και εκπαιδεύτηκε στην αιμορροφιλία και στις θρομβωτικές διαταραχές στο Περιφερικό Κέντρο Αιμορραγικών Διαταραχών (ΛΑΙΚΟ).

Γεώργιος Αναγνώστου

Υπήρξε Επιμελητής Αιματολόγος στην Κεντρική Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βραχείας Νοσηλείας για 8 χρόνια.
Διετέλεσε διευθυντής στην ίδια αιμοδοσία και υπεύθυνος θεραπείας μεσογειακής αναιμίας.

Γεώργιος Αναγνώστου

Υπήρξε επίσης υπεύθυνος αιμοδοσίας από το 2000 εως το 2010 στο μαιευτήριο Μητέρα καθώς και υπεύθυνος αιματολογικών προβλημάτων στην κύηση όπως θρομβώσεις, καθ΄έξιν αποβολές, αναιμία, θρομβοπενία της κύησης καθώς και αιμορραγικές εκδηλώσεις κατά την κύηση.

Γεώργιος Αναγνώστου

Από το 2012 εώς το 2018 διετέλεσε διευθυντής αιματολόγος στην μονάδα μεσογειακής αναιμίας στον Ευαγγελισμό και στην Αιμοδοσία του ιδίου νοσοκομείου.
Το διάστημα 2010-2013 ήταν εξωτερικός συνεργάτης για αιματολογικά θέματα κύησης στο μαιευτήριο ΡΕΑ.

Γεώργιος Αναγνώστου

Από το 2018 μέχρι και σήμερα είναι διευθυντής αιμοδοσίας στο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ καθώς και αιματολόγος διευθυντής για θέματα θρομβώσεων στο ίδιο νοσοκομείο.
Ταυτόχρονα διατηρεί εξωτερικό ιδιωτικό ιατρείο και ασχολείται κυρίως με όλα τα παραπάνω θέματα καθώς και με τα υπόλοιπα αιματολογικά ζητήματα. Δηλαδή με αναιμία, θρομβοπενία, διαταραχές λευκών, λεμφώματα, μυελοδυσπλαστικά και μυελουπερπλαστικά σύνδρομα.

Γεώργιος Αναγνώστου

Επίσης το βασικό αντικείμενο του είναι η διερεύνηση θρομβοφιλίας, η θεραπεία θρόμβωσης, πνευμονικής εμβολής και οι αιμορραγικές διαταραχές.
Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ως ομιλητής σε επιστημονικές ημερίδες και πολλά συνέδρια της Ελλάδος αλλά και του Εξωτερικού. Έχει συμμετάσχει επίσης σε αρκετές δημοσιεύσεις, ελληνικές αλλά και ξένες.
Τέλος είναι μέλος της Ελληνικής αιματολογικής εταιρίας, της ευρωπαικής αιματολογικής εταιρίας.

αιματολογος διευθυντης για θεματα θρομβωσεων

Διευθυντής αιμοδοσίας στο νοσοκομείο

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

γεώργιος αναγνώστου αιματολόγος αθήνα θρομβοφιλία

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Το ιδιωτικό εξωτερικό ιατρείο βρίσκεται Μιχαλακοπούλου 45 και λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 16:00-20:00 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (Τηλ: 2109931091).

Δέχεται επίσης ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, στο νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Τρίτη και Τετάρτη 11:00-13:00 (Τηλ: 2106972000)

ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (Τηλ:  697291045)